Noticias
El Colegio Fundación San Vicente Ferrer celebra su XX aniversario y los IV Premios 9 d’octubre

San Antonio de Benagéber, 18 de octubre de 2021

El Colegio Fundación San Vicente Ferrer celebra su XX aniversario y los IV Premios 9 d’octubre

  • Al acto asistieron el alcalde, Quique Santafosta, y la concejal de Educación, Carla Sierra

El pasado jueves 14 de octubre tuvo lugar la conmemoración del XX aniversario del Colegio Fundación San Vicente Ferrer, un acto al que asistieron el alcalde, Quique Santafosta y la concejal de Educación, Carla Sierra. La eucaristía de agradecimiento fue presidida por el obispo auxiliar de Valencia D. Javier Salinas Viñals.

A continuación, y como parte del mismo acto, tuvo lugar la entrega de los premios 9 d’octubre, organizada por el centro educativo, y que en este año ha celebrado su cuarta edición. Los premios 9 d’octubre son otorgados por los niños y las niñas del Colegio Fundación a personas, colectivos o entidades referentes por su labor social en diferentes ámbitos.

Acompañados por el director, D. Vicent Revert, sus profesores y equipo directivo, el alumnado hizo entrega de los premios a David Aguilar, creador de prótesis articuladas con piezas de Lego; a la Comandante Júlia Garcia Marsilla, del cuartel general de Alta Disponibilidad de Valencia y comisionada en la Base Gabriel de Castilla en la Antártida; a la organización Manos Unidas de Valencia, por sus proyectos y campañas contra el hambre en el mundo; al Parque Natural de la Albufera de Valencia por representar un alto valor ambiental y un patrimonio natural en la Comunidad Valenciana, y, finalmente, a la organización ONCE por su trabajo y proyectos con las personas ciegas y con discapacidad.

El acto fue clausurado por el alcalde, dando la enhorabuena a los premiados así como al colegio por sus 20 años. 

--------

Sant Antoni de Benaixeve, 18 d’octubre de 2021

El Col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer celebra el seu XX aniversari i els IV Premis 9 d’octubre

  • A l'acte van assistir l'alcalde, Quique Santafosta, i la regidora d'Educació, Carla Sierra

Dijous passat 14 d'octubre va tindre lloc la commemoració del XX aniversari del Col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer, un acte al qual van assistir l'alcalde, Quique Santafosta i la regidora d'Educació, Carla Sierra. L'eucaristia d'agraïment va ser presidida pel bisbe auxiliar de València D. Javier Salinas Viñals.

A continuació, i com a part del mateix acte, va tindre lloc el lliurament dels premis 9 d’octubre, organitzat pel centre educatiu, i que enguany ha celebrat la seua quarta edició. Els premis 9 d’octubre són atorgats pels xiquets i les xiquetes del Col·legi Fundació a persones, col·lectius o entitats referents per la seua labor social en diferents àmbits.

Acompanyats pel director, En Vicent Revert, els seus professors i equip directiu, l'alumnat va fer lliurament dels premis a David Aguilar, creador de pròtesis articulades amb peces de Lego; a la Comandant Júlia Garcia Marsilla, del quarter general d'Alta Disponibilitat de València i comissionada en la Base Gabriel de Castilla a l'Antàrtida; a l'organització Mans Unides de València, pels seus projectes i campanyes contra la fam en el món; al Parc Natural de l'Albufera de València per representar un alt valor ambiental i un patrimoni natural a la Comunitat Valenciana, i, finalment, a l'organització ONCE pel seu treball i projectes amb les persones cegues i amb discapacitat.

L'acte va ser clausurat per l'alcalde, que va donar l'enhorabona als premiats així com al col·legi pels seus 20 anys.

 

Ayuntamiento de San antonio de Benageber - Plaza del Ayuntamiento nº 1 - 46184 - tel: 961350301 - fax: 961350211
inicio - aviso legal