Noticias
El próximo 15 de octubre tendrá lugar un taller online sobre Marca Personal

San Antonio de Benagéber,  4 de octubre de 2021

El próximo 15 de octubre tendrá lugar un taller online sobre Marca Personal

  • El taller se enmarca en el programa de talleres sobre emprendimiento organizado por la concejalía de Comercio e Impulso Local

La concejalía de Comercio e Impulso Local del Ayuntamiento de San Antonio de Benagéber organiza un nuevo taller formativo dentro del ciclo “De comercio y emprendimiento anda el juego”.

El próximo taller será “Marca Personal. Gestiona de manera consciente y estratégica la percepción profesional que tienen los demás de ti” de la mano de Mer Terra, especialista en potenciar la visibilidad local con Google my Business.

La ponencia online tendrá lugar el próximo viernes 15 de octubre a las 10 horas. Será gratuita y las plazas serán limitadas, por lo que será necesaria la inscripción previa antes del 11 de octubre, a través del siguiente enlace: https://forms.gle/LeRATYszmwGPBCrz5

Todos los materiales, presentaciones y datos compartidos se enviarán a los asistentes para que puedan poner en práctica lo aprendido.


NOTA DE PREMSA

Sant Antoni de Benaixeve, 4 d’octubre de 2021

El pròxim 15 d'octubre tindrà lloc un taller en línia sobre Marca Personal

  • El taller s'emmarca en el programa de tallers sobre emprenedoria organitzat per la regidoria de Comerç i Impuls Local

La regidoria de Comerç i Impuls Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza un nou taller formatiu dins del cicle “De comerç i emprenedoria va el joc”.

El pròxim taller serà “Marca Personal. Gestiona de manera conscient i estratègica la percepció professional que tenen els altres de tu”  de la mà de Mer Terra, especialista a potenciar la visibilitat local amb Google my Business.

La ponència en línia tindrà lloc divendres 15 d'octubre a les 10 hores. Serà gratuïta i les places seran limitades, per la qual cosa serà necessària la inscripció prèvia abans de l'11 d'octubre, a través del següent enllaç: https://forms.gle/LeRATYszmwGPBCrz5

Tots els materials, presentacions i dades compartides s'enviaran als assistents perquè puguen posar en pràctica allò aprés.

Ayuntamiento de San antonio de Benageber - Plaza del Ayuntamiento nº 1 - 46184 - tel: 961350301 - fax: 961350211
inicio - aviso legal