Noticias
El próximo 20 de noviembre se representará la obra teatral “Prohibido volar”

San Antonio de Benagéber, 5 de noviembre de 2021

El próximo 20 de noviembre se representará la obra teatral “Prohibido volar”

  • La actuación correrá a cargo de los niños y niñas del Taller de Teatro de la concejalía de Infancia, Adolescencia y Juventud
  • Las entradas serán gratuitas pero deben reservarse previamente


El alumnado del Taller de Teatro impulsado por la concejalía de Infancia, Adolescencia y Juventud de San Antonio de Benagéber representará, el próximo 20 de noviembre, la obra teatral “Prohibido volar”.

La actuación tendrá lugar a las 18.00 horas en el gimnasio del C.E.I.P. 8 de Abril y las entradas serán gratuitas aunque deberán reservarse previamente a través de la siguiente página: https://bit.ly/3bJL6Jt. El aforo será limitado.

La obra, creada y producida íntegramente por los niños y niñas que participan en el taller de teatro, se enmarca en la programación de actividades por la celebración del Día Internacional por los Derechos de la Infancia.

“Prohibido volar” es el resultado de una creación colectiva después de investigar sobre aquellos aspectos que preocupaban y ocupaban a los participantes del taller. Bajo el paraguas de los Derechos de la Infancia, las niñas y niños del taller han querido plasmar todo aquello que les hace felices, que les hace volar. De la misma forma, han querido mostrar aquellas cosas del día a día que no les gustan: cosas que ven en casa, en la televisión, en su entorno, etc.

 

NOTA DE PREMSA

Sant Antoni de Benaixeve, 5 de novembre de 2021

El pròxim 20 de novembre es representarà l'obra teatral “Prohibido volar”

  • L'actuació serà a càrrec dels xiquets i xiquetes del Taller de Teatre de la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut
  • Les entrades seran gratuïtes però han de reservar-se prèviament


L'alumnat del Taller de Teatre impulsat per la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de Sant Antoni de Benaixeve representarà, el pròxim 20 de novembre, l'obra teatral “Prohibido volar”.

L'actuació tindrà lloc a les 18.00 hores en el gimnàs del C.E.I.P. 8 d'Abril i les entrades seran gratuïtes encara que hauran de reservar-se prèviament a través de la següent pàgina: https://bit.ly/3bJL6Jt . L'aforament serà limitat.

L'obra, creada i produïda íntegrament pels xiquets i xiquetes que participen en el taller de teatre, s'emmarca en la programació d'activitats per la celebració del Dia Internacional pels Drets de la Infància.

“Prohibido volar” és el resultat d'una creació col·lectiva després d'investigar sobre aquells aspectes que preocupaven i ocupaven als participants del taller. Sota el paraigua dels Drets de la Infància, les xiquetes i xiquets han volgut plasmar tot allò que els fa feliços, que els fa volar. Alhora, han volgut mostrar aquelles coses del dia a dia que no els agraden: coses que veuen a casa, en la televisió, en el seu entorn, etc.

Ayuntamiento de San antonio de Benageber - Plaza del Ayuntamiento nº 1 - 46184 - tel: 961350301 - fax: 961350211
inicio - aviso legal