Noticias
La concejalía de Igualdad y Políticas Inclusivas organiza una marcha 4K por el 25N

San Antonio de Benagéber, 7 de noviembre de 2021

La concejalía de Igualdad y Políticas Inclusivas organiza una marcha 4K por el 25N

  • La actividad se enmarca en la programación de actos por la celebración del Día Internacional contra la Violencia de Género

El próximo domingo 21 de noviembre tendrá lugar una marcha solidaria con motivo del Día Internacional contra la Violencia de Género, que se conmemora cada 25 de noviembre. La marcha 4K por el municipio se enmarca en la programación de actos conmemorativos, y los beneficios obtenidos con los donativos (1 euro) se destinarán a Cruz Roja Española.

La salida será a las 10.30 horas desde el aparcamiento del supermercado LIDL (c/ Alcarava). Para participar es necesario inscribirse previamente, del 8 al 18 de noviembre, presencialmente en el Ayuntamiento de lunes a viernes en horario de 9 a 14 horas, o bien a través de la web municipal, en este enlace: https://forms.gle/4kxksExdSzLFg3cB8

Los y las participantes recibirán una camiseta de regalo que deberán recoger, junto a sus dorsales, a las 9.45 horas el mismo día 21 en el parking.

La marcha 4K será una de las múltiples actividades organizadas por la concejalía de Igualdad y Políticas Inclusivas dentro de la semana contra la violencia de género. Próximamente se dará a conocer toda la programación.

-----------------------------

Sant Antoni de Benaixeve, 7 de novembre de 2021

La regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives organitza una marxa 4K pel 25N

  • L'activitat s'emmarca en la programació d'actes per la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Diumenge 21 de novembre tindrà lloc una marxa solidària amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que es commemora cada 25 de novembre. La marxa 4K per Sant Antoni de Benaixeve s'emmarca en la programació d'actes commemoratius, i els beneficis obtinguts amb els donatius (1 euro) es destinaran a Creu Roja Espanyola.

L'eixida serà a les 10.30 hores des de l'aparcament del supermercat LIDL (c/ Alcarava). Per participar-hi cal inscriure's prèviament, del 8 al 18 de novembre, presencialment a l'Ajuntament de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores, o bé a través del web municipal en aquest enllaç: https://forms.gle/4kxksExdSzLFg3cB8

Els i les participants rebran una samarreta de regal que hauran d’arreplegar, juntament amb els seus dorsals, a les 9.45 hores el mateix dia 21 en el pàrquing.

La marxa 4K serà una de les múltiples activitats organitzades per la regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives dins de la setmana contra la violència de gènere. Pròximament es donarà a conéixer tota la programació.  

Ayuntamiento de San antonio de Benageber - Plaza del Ayuntamiento nº 1 - 46184 - tel: 961350301 - fax: 961350211
inicio - aviso legal