Noticias
Nuevo taller de creación de podcast y radio digital

San Antonio de Benagéber, 9 de septiembre de 2021

Los próximos días 24 de septiembre, 1 y 8 de octubre, tendrá lugar un taller online trilingüe de creación de podcast y radio digital impulsado por la concejalía de Educación. El taller estará impartido por Francesc Fenollosa i Ten, actor de doblaje conocido por dar voz al personaje Geni Tortuga en la serie Bola del Drac.

La actividad se desarrollará de 18 a 18.40 horas y estará dirigida a niños y jóvenes de entre 10 y 16 años. Será gratuita y las plazas serán limitadas.

Para inscribirse será necesario rellenar el siguiente formulario: https://forms.gle/oqVfws9KZbsrgJ6W8. El plazo de inscripción estará abierto del 15 al 23 de septiembre.

En cuanto a los requisitos técnicos para realizar el curso, será necesario descargarse previamente los programas gratuitos Audacity y Openshot en el ordenador.

--------


Sant Antoni de Benaixeve, 9 de setembre de 2021

Nou taller de creació de podcast i ràdio digital


Els pròxims dies 24 de setembre, 1 i 8 d'octubre, tindrà lloc un taller en línia trilingüe de creació de podcast i ràdio digital impulsat per la regidoria d'Educació. El taller estarà impartit per Francesc Fenollosa i Ten, actor de doblatge conegut per donar veu al personatge Geni Tortuga en la sèrie Bola del Drac.

L'activitat es desenvoluparà de 18 a 18.40 hores i estarà dirigida a xiquets i joves d'entre 10 i 16 anys. Serà gratuïta i les places seran limitades.

Per a inscriure's serà necessari emplenar el següent formulari: https://forms.gle/oqVfws9KZbsrgJ6W8. El termini d'inscripció estarà obert del 15 al 23 de setembre.

Quant als requisits tècnics per a realitzar el curs, serà necessari descarregar-se prèviament els programes gratuïts Audacity i Openshot en l'ordinador.

Ayuntamiento de San antonio de Benageber - Plaza del Ayuntamiento nº 1 - 46184 - tel: 961350301 - fax: 961350211
inicio - aviso legal