Noticias
San Antonio de Benagéber conmemora el 8M, Día Internacional de la Mujer

San Antonio de Benagéber, 24 de febrero de 2022

San Antonio de Benagéber conmemora el 8M, Día Internacional de la Mujer

  • Los actos comenzarán el próximo 1 de marzo y también incluirán actividades en los centros educativos

El Ayuntamiento de San Antonio de Benagéber, a través de la concejalía de Igualdad y Políticas Inclusivas, ha programado una serie de actos para conmemorar el próximo 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer.

El Día Internacional de la Mujer conmemora cada 8 de marzo la lucha de las mujeres por su participación en la sociedad y su desarrollo íntegro como persona, en plena igualdad con el hombre.

Las actividades comenzarán el próximo martes, 1 de marzo, con un taller online que estará abierto hasta el día 13. El taller “Celos en la pareja” estará dirigido especialmente a adolescentes y preadolescentes de nuestro municipio, a fin de prevenir conductas intolerables en las relaciones, desmitificar conceptos y concienciar sobre la importancia de la autoestima.

Este taller estará disponible en la web municipal www.sanantoniodebenageber.com y se anunciará también a través de las redes sociales del ayuntamiento.

El próximo viernes 4 de marzo continuarán los actos con un espectáculo de magia y humor llamado “Riures” dirigido a todos los públicos. El espectáculo estará protagonizado por la maga Patricia Ferrero, Mir Blacksmith y María Zamora. Será en la cancha de la calle Daltà, junto al mercado municipal, a las 20 horas. Entrada libre y aforo limitado.

El sábado 5, la cancha volverá a acoger un nuevo espectáculo, esta vez dirigido al público infantil y familiar, llamado “Mili reportera superstar y los tres cerditos”. Será a las 12 horas del mediodía y la entrada será libre, hasta completar aforo.

El lunes 7 de marzo, tendrá lugar un coloquio de la mano de la asociación AHIGE (Asociación de Hombres por la Igualdad de Género) en torno a la cuestión “¿Por qué la Igualdad de Género es buena también para los hombres?”. Será a las 19 horas en la Sala Multiusos de la Plaza del Ayuntamiento y habrá merienda para los asistentes. La entrada será libre hasta completar aforo.

Además, la programación contempla diferentes actos en los centros educativos, como un taller de marionetas en el C.E.I.P. 8 de abril dirigido a alumnado de 2º y 3º de Primaria;  un taller de autodefensa personal impartido por la Policía Local de San Antonio de Benagéber en el IES, dirigido a alumnas mayores de 16 años y profesoras y, nuevamente, la charla-conversación ofrecida por AHIGE en el instituto.

En todas las actividades se adoptarán medidas sanitarias contra la Covid-19.

-----------------------------------------------

Sant Antoni de Benaixeve, 24 de febrer de 2022

Sant Antoni de Benaixeve commemora el 8M, Dia Internacional de la Dona

  • Els actes començaran el pròxim 1 de març i també inclouran activitats als centres educatius

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha programat una sèrie d'actes per a commemorar el pròxim 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

El Dia Internacional de la Dona commemora cada 8 de març la lluita de les dones per la seua participació en la societat i el seu desenvolupament íntegre com a persona, en plena igualtat amb l'home.

Les activitats començaran dimarts que ve, 1 de març, amb un taller en línia que estarà obert fins al dia 13. El taller “Celos en pareja” estarà dirigit especialment a adolescents i preadolescents del nostre municipi, a fi de previndre conductes intolerables en les relacions, desmitificar conceptes i conscienciar sobre la importància de l'autoestima.

Aquest taller estarà disponible en el web municipal www.sanantoniodebenageber.com i s'anunciarà també a través de les xarxes socials de l'ajuntament.

Divendres que ve 4 de març continuaran els actes amb un espectacle de màgia i humor anomenat “Riures” dirigit a tots els públics. L'espectacle estarà protagonitzat per la maga Patricia Ferrero, Mir Blacksmith i María Zamora. Serà en la pista del carrer Daltà, al costat del mercat municipal, a les 20 hores. Entrada lliure i aforament limitat.

El dissabte 5, la pista tornarà a acollir un nou espectacle, esta volta dirigit al públic infantil i familiar, anomenat “Mili reportera superstar y los tres cerditos”. Serà a les 12 hores del migdia i l'entrada serà lliure, fins a completar aforament.

El dilluns 7 de març, tindrà lloc un col·loqui de la mà de l'associació AHIGE (Associació d'Homes per la Igualtat de Gènere) al voltant de la qüestió “Per què la Igualtat de Gènere és bona també per als homes?”. Serà a les 19 hores a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament i hi haurà berenar per als assistents. L'entrada serà lliure fins a completar aforament.

A més, la programació contempla diferents actes als centres educatius, com un taller de titelles al C.E.I.P. 8 d'abril dirigit a alumnat de 2n i 3r de Primària; un taller d'autodefensa personal impartit per la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve a l'IES, dirigit a alumnes majors de 16 anys i professores i, novament, la xarra-conversa oferida per AHIGE a l'institut.

En totes les activitats s'adoptaran mesures sanitàries contra la Covid-19.

Ayuntamiento de San antonio de Benageber - Plaza del Ayuntamiento nº 1 - 46184 - tel: 961350301 - fax: 961350211
inicio - aviso legal